Изпратете обяви на номер 1474 : BGR текст_обяви
Цена: 2.40 ЛВ + цена на основни SMS

Въпроси и отговори

На тази страница можете да прочетете някой често задавани въпроси и отговори. Ако имате въпрос, чийто отговор не можете да намерите на тази страница, можете да го зададете посредством нашият контактен формуляр.

 1. Възможно ли е телефонния номер да се вижда от обявата?
  Целта на публикуването на съобщение персонални обяви е да бъде изписан вашият номер, за да могат другите потребители да се свържат с вас. За това единствените обяви, които ще бъдат публикувани са тези, които имат същият номер, като този, от който са били изпратени.

 2. Запазвате ли телефонните номера, от които са били изпратени съобщенията?
  Да. Всички номера се съхраняват в нашата база данни, заедно със съобщенията обвързани с тях. Длъжни сме да пазим всички телефонни номера и съобщения поради съображения за сигурност. Данните най-вероятно се пазят и от мобилния ви оператор.

 3. Има ли възможност някой да намери информация, свързана с личността ми или нещо друго за личния ми живот?
  Сайтът seksobiavi.com съхранява само телефонният ви номер и обявата, която сте публикували. Тази обява, разбира се, е публична. А относно каквато и да е друга информация – не притежаваме такава и няма от къде да я получим.

 4. Гарантирате ли истинността на съдържанието на персоналните обяви?
  Поради факта, че всички лични обяви се публикуват автоматично, ние нямаме никаква информация дали тяхното съдържание е истинско, или не и те биват публикувани веднага след изпращането на съобщение. Изключения са всички съобщения, които не преминават през нашите филтри, определени от правила, които са закодирани в софтуера, на който върви нашия сайт. Именно заради това съществува опцията „Докладвай тази обява!“, която ви позволява да докладвате всяка обява, която мислите, че не спазва правилата за използване на сайта.

 5. Възможно ли е да бъде изтрита обява?
  Да. Имайте в предвид, че това е комерсиална услуга и ние следваме идеята, че сте публикували обявата по ваше собствено желание. Ако желаете да изтриете обявата си, ще трябва да следвате инструкции, които ще ви покажат как да го направите, стъпка по стъпка.

Градове:
Сексуална ориентация:
Интереси:
Спрете с проституцията!
banner1
Инструкции за изпращане:
Инструкции за изпращане
Клиентска поддръжка:
Работни дни от 7-15h