Изпратете обяви на номер:


+381 65 421 68 82


Условия за използване:

seksobiavi.com е онлайн услуга за възрастни, която позволява да бъдат публикувани лични обяви, бързо и лесно, само чрез изпращане на съобщение, да бъдат срещнати нови хора, които се интересуват от писане, социализиране, приятелство, любов, приключения и секс.

Чрез достъпа до съдържанието на сайта и използването на неговите услуги, включващи изпращането на съобщение, се счита, че приемате всички условия за използване, които са изложени на тази страница. Учтиво ви молим да прочетете всичко написано по-надолу.

Условия за използване:

seksobiavi.com е сайт, който съдържа текстове и съобщения, котио са предназначени само за възрастна аудитория. Поради тази причина достъпът до този сайт е позволен само на хора, които приемат и следват следните условия:

 1. трябва да бъдете пълнолетни, за да имате право на достъп до сайта и достъп порнографско съдържание във вашата държава. Ако сте непълнолетни напуснете този сайт незабавно.
 2. da će isključivo oglasi koji sadrže Vaš broj telefona biti objavljeni, dok će oni bez autentičnog broja mobilnog telefona biti ignorisani ili obrisani.
 3. няма да се чувстване обидени ако персонални обяви, които разменяте с други потребители на сайта съдържат порнографско съдържание
 4. ще приемете факта, че съдържанието на сайта е за само за лично ползване и не за допълнително разпространяване на публикуваната информация. Също така, вие поемате пълна отговорност за неоторизираната дистрибуция и публикуване на съдържанието на сайта където и да е другаде в интернет или друга медия.
 5. ще поемете пълна отговорност за вашите действия в този сайт.
 6. няма да се опитвате да мамите другите потребители като изисквате от тях да платят вашата предплатена такса или по какъвто и да е друг начин. Всички потребители, които нарушат това правило ще бъдат съобщени на правните органи.
 7. ще се отнасяте с уважение към другите потребители на сайта, което означава, че няма да ги обиждате или да наранявате никого по сексуален, национален, религиозен, расов или какъвто и да е друг начин.
 8. няма да публикувате или разпространявате съобщения, които съдържат информация за самоличността на другите потребители или контактната им информация.
 9. собствениците на сайта имат пълното право да публикуват или разпространяват публикуваните обяви или части от тях във всякаква форма, медия или социална медия без каквото и да е връщане на пари на потребителите.
 10. собствениците на сайта не гарантират истинността, валидността, датността, легалността и качеството на публикуваните обяви, съответно те не са отговорни за който и да от параметрите, споделени отгоре. Приемете факта, че собствениците на сайта не носят никаква отговорност във случай на неприятна ситуация или на нередовности по отношение на текста в съобщенията или на кореспонденцията, която правите с другите потребители на сайта.
 11. посещавайки която и да е от страниците на сайта вие приемате всички условия за ползване, които са споменати тук, дори и да не сте поглеждали тази страница предварително.
 12. ще бъдете отговорни за каквито и да е нарушения на закона, в случай, че не спазвате условията за ползване.
 13. ще приемете факта, че собствениците на сайта имат правото да променят правилата на използване по всяко време без предупреждение.
 14. ще приемете, че собствениците на сайта имат правото да се свържат с вас посредством SMS докато вашия телефонен номер е на нашият списък за съобщения. Отписването от този списък е напълно безплатно и вие можете да го извършите на ТАЗИ страница.
 15. няма да предлагате или да каните никого да прави секс със животни. Също така няма да се обръщате към непълнолетни или да търсите такива.
 16. използвайки този сайт няма да нарушавате законите на Република България и ако го направите, трябва да бъдете наясно с последствията от това. Също така бъдете наясно с това, че имаме правото да докладваме всякаква злоупотреба или нарушаване на закона на органите на властта, заедно с вашия телефонен номер и обявите, които сте публикували на нашия сайт.
 17. няма да включвате никакви други телефонни номера във вашите обяви, освен този, от който сте изпратили съобщението, дори и тези номера да са лично ваши.
 18. няма да използвате ключови думи от други категории във съдържанието на вашите обяви. Позволено е във всяка обява да има информация за едно име на град, една сексуална ориентация и един интерес.
 19. няма да превземате страниците с категории с вашите обяви. Позволено е на една страница от всяка категория да има до три ваши обяви.
 20. администраторите на сайта имат правото да добавят името на категория (град, сексуална ориентация или интерес) на края на нашите обяви.
 21. dзабранено е да се публикуват обяви, които подтикват към проституция, независимо дали заплащането е финансово или в каквато и да е друга форма. Тези обяви ще бъдат изтрити и ако продължат да бъдат публикувани ще бъдат докладвани на органите на реда на Република България.
 22. забранено е да се публикуват каквито и да комерсиални реклами. Това не се отнася единствено и само за проституция, но и за всякакви обяви, които съдържат реклама на каквито и да е услуги, които изискват пари или сочат към факта, че за някоя услуга или продукт ще бъдат взети пари, независимо от начина или количеството; също така, обяви, които предлагат работа или рекламна дейност във някакъв вид агенция – формално или неформално.
 23. администраторите на сайта имат правото да модифицират вашата обява с цел да оправят всякакви малки несъответствия, поради присъствието на които обявата би била изтрита (премахната от сайта).

Ако всички гореспоменати условия за използване не са достатъчно ясни, можете да прочетете графата с често задавани въпроси или да се свържете с нас.